Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht

Systeemwanden laten plaatsen Etten-Leur

Interplafo produceert, levert en monteert haar eigen verplaatsbare scheidingswand. De IP100 is vervaardigd van duurzame materialen en garandeert dat onze systeemwand altijd probleemloos en op economische wijze kan worden verplaatst, veranderd of uitgebreid kan worden. Het is een strak systeem dat aanzien geeft aan elk interieur en wat zich onderscheidt door de diversiteit in uitvoeringen. Systeemwanden laten plaatsen Etten-Leur.
Systeemwanden laten plaatsen Etten-Leur

Voordelen IP100 systeemwand:

  • Verplaatsbaar
  • Uitbreidbaar
  • Slanke profilering
  • Brandwerendheid
  • Hoge isolatiewaarde
  • Diverse afwerkingen naar eigen keuze
  • Verticale en/of horizontale uitvoering

Scheidingswanden in diverse uitvoeringen

De IP100 is een systeemwand die zeer flexibel is en op diverse manieren kan worden afgewerkt. Bijvoorbeeld met een gipspaneel, een kleurrijk vinyl, een prachtig hout fineer of met een gelamineerde spaanplaat in verschillende designs. Daarnaast zijn er de mogelijkheden aanwezig om glaselementen en deur-kozijnen erin te verwerken. Deze zijn leverbaar in vele varianten. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

Prijzen van de IP100 systeemwand

Wij leveren onze systeemwand v.a. 55,– euro per m2, de prijzen zijn echter sterk afhankelijk van uw wensen die zich vertaald in de afwerking, geluid of brandwerende eigenschappen van de systeemwand. Interplafo biedt voor elke situatie en budget een passende oplossing, door de vele mogelijkheden geven wij u graag advies. Systeemwanden laten plaatsen Etten-Leur.
U kunt contact met ons opnemen door het formulier in te vullen of ons telefonisch te benaderen, wij helpen u dan graag verder met uw wensen en zullen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte uitbrengen. Systeemwanden laten plaatsen Etten-Leur.
Systeemwanden kantoor Etten-Leur

Peter Jorissen

Peter Jorissen
Adviseur
Contact    ----

Vraag een offerte aan

Onze meest recente projecten

In afgelopen 35 jaar hebben kleine en grote ondernemers en particulieren mogen helpen met het (her)inrichten van hun bedrijfspanden en woningen. Bekijk hier onze recente projecten, maar neem ook een kijkje in ons totale werkoverzicht.
Interplafo BV is opgericht in 1986 en wij hebben ons gespecialiseerd in de afbouw en (her)inrichtingen van bedrijfspanden en woningen.

NEEM CONTACT OP

+31 (0)180 424114
Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht
Ma t/m Vr van 9.00 tot 18.00 uur alleen op afspraak.