Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht

Ikea keuken montage

Interplafo heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het monteren van Ikea keukens, wij hebben met name onze ervaring op gedaan in Amerika waar het al jaren een ruim begrip is. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die bij Ikea hun keuken kopen. Waar vroeger de Ikea keukens nogal standaard en inspiratieloos waren heb je tegenwoordig veel keuze voor een eigentijdse of moderne keuken tegen de zeer aantrekkelijke prijzen die Ikea hanteert. Daarbij is ook de kwaliteit van een ikea keuken meer dan prima en geven ze uitstekende service waarbij het bij andere leveranciers weleens te wensen overlaat. Daarnaast geeft Ikea zelfs 25 jaar garantie op materiaal-en constructiegebreken en 5 jaar voor al het apparatuur.

Heeft u een vraag

Interplafo staat klaar om uw vraag te beantwoorden

Peter Jorissen

Adviseur
+31 (0)180-424114
info@interplafo.nl
Contact -->

Interplafo is gespecialiseerd in:

  • Systeemwanden
  • Systeemplafonds
  • Ikea keukens plaatsen
  • Houten kozijnen
  • Schilderwerken
  • Meubels op maat
  • Receptie balies

Interplafo is gespecialiseerd

Nu tijdelijk 10% korting op een Ikea keuken montage

Waarom Interplafo

Veel mensen hebben besloten om een Ikea keuken aan te schaffen en de montage voor hun eigen rekening te nemen. Omdat de keuken montageservice van Ikea redelijk prijzig is. Eenmaal als de keuken thuis of in uw bedrijfspand is aangekomen, zien de meeste de bomen door het bos niet meer. 

U kunt contact met ons opnemen door het formulier in te vullen of ons telefonisch te benaderen, wij helpen u dan graag verder met uw wensen en zullen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte uitbrengen.
Daarom gaan de meeste opzoek naar een specialist in het plaatsen van Ikea keukens daar bent u bij Interplafo aan het goede adres. Niet alleen zijn wij erin gespecialiseerd ook bieden wij een uitstekende service en garantie op de montage. Tegen een betaalbare prijs. Vraag vandaag nog uw offerte aan .

Kennismaking

Bij Interplafo houden wij het graag persoonlijk. Als u gebruik wilt maken van onze Ikea keuken montageservice. Komen wij graag bij u langs ter kennismaking en om de werkzaamheden met u te bespreken.

Met dit bezoek controleren wij ook de ruimte waar de keuken geplaatst moet gaan worden. Wij letten vooral op het leidingwerk zoals elektra, water aan-afvoer en eventuele gasaansluitingen of deze wel op de juiste plaatst zijn gemonteerd.
Tevens controleren wij de wanden of deze wel vlak en waterpas staan. Dit is voor het plaatsen van een Ikea keuken erg belangrijk. Aan de hand van ons bezoek zullen wij u een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Levertijd 

U wilt uiteraard weten hoe snel uw Ikea keuken geplaatst kan worden, voordat u akkoord gaat op onze vrijblijvende offerte. De levertijden gaan altijd in overleg met u en is ook wel afhankelijk van de gewenste werkzaamheden hoe wij die gaan uitvoeren voor u.

Gemiddeld plaatsen wij Ikea keukens binnen 14 werkdagen na ontvangst van een schriftelijk akkoord op de offerte.
Afhankelijk van de grote en of er bijkomende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd duurt het plaatsen van een Ikea keuken 2 tot 5 werkdagen.

Kosten Ikea keuken plaatsen

Heeft u een Ikea keuken gekocht? of bent u van plan om een Ikea keuken aan te schaffen. Dan wilt u natuurlijk graag weten wat het kost om het te laten installeren door een bedrijf met ervaring. Waarschijnlijk overweegt u de keuken te laten installeren door Ikea die met externe bedrijven werken. Afgezien van de levertijden komt u er al snel achter dat het redelijk veel geld kost, daarom bent u opzoek gegaan naar een alternatief en bent u bij Interplafo terecht gekomen. 
Wij garanderen dat wij u een goede prijs kunnen aanbieden met de beste service en garantie op de montage. Vergelijk onze aanbieding met de montageservice van Ikea die een handige montagecalculator hebben.

Peter Jorissen

Peter Jorissen
Adviseur
0180 42 4114
info@interplafo.nl
Contact    ----

Vraag een offerte aan

Onze meest recente projecten

In afgelopen 35 jaar hebben kleine en grote ondernemers en particulieren mogen helpen met het (her)inrichten van hun bedrijfspanden en woningen. Bekijk hier onze recente projecten, maar neem ook een kijkje in ons totale werkoverzicht.
Interplafo BV is opgericht in 1986 en wij hebben ons gespecialiseerd in de afbouw en (her)inrichtingen van bedrijfspanden en woningen.

NEEM CONTACT OP

+31 (0)180 424114
Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht
Ma t/m Vr van 9.00 tot 18.00 uur alleen op afspraak.