Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht

Systeemplafond laten plaatsen Barendrecht

Wat is nou eigenlijk een systeemplafond, en waar wordt het nou voor toegepast. Een systeemplafond is een verlaagdplafond waarbij door middel van plafondplaten, plafondprofielen en ophangers wordt ook wel snelhangers genoemd een “tweede plafond” wordt gecreëerd.Systeemplafond laten plaatsen Barendrecht.

Hierdoor ontstaat er een vrije ruimte tussen de bovenliggende vloer, of dak. Deze ruimte kan dan worden gebruikt voor het aanleggen van verschillende leidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Tevens wordt het vaak toegepast voor akoestische redenen.
Systeemplafond laten plaatsen Barendrecht

Heeft u een vraag

Interplafo staat klaar om uw vraag te beantwoorden
Systeemplafonds voor kantoor Barendrecht

Peter Jorissen

Adviseur
+31 (0)180-424114
info@interplafo.nl
Contact    ----

Interplafo is gespecialiseerd in:

  • Systeemwanden
  • Systeemplafonds
  • Ikea keukens plaatsen
  • Houten kozijnen
  • Schilderwerken
  • Meubels op maat
  • Receptie balies

Voordelen van een systeemplafond

De voordelen van een systeemplafond is dat je de eigenschappen van een ruimte of gebouw kan verbeteren op het gebied van de ruimtelijke akoestiek, brandbeheersing, hygiëne en het uitzicht nemen van alle faciliteiten die aangebracht zijn zoals elektrische voorzieningen, verwarming/ventilatie etc. Daarnaast is de uitwisselbaarheid van een systeemplafond een groot voordeel bij eventuele montage van diverse verlichtingen of beschadigingen. Systeemplafond laten plaatsen Barendrecht.

De prijzen van een systeemplafond

De prijzen van onze systeemplafonds zijn sterk afhankelijk van uw wensen wat zich vertaald in de afmeting, structuur , geluid of brandwerende eigenschappen van het systeemplafond. Interplafo biedt voor elke situatie en budget een passende oplossing, door de vele mogelijkheden geven wij u graag advies. Systeemplafond laten plaatsen Barendrecht.
Systeemplafonds voor kantoor Barendrecht

Peter Jorissen

Adviseur
+31 6 12345678
info@interplafo.nl
Contact    ----

Vraag een offerte aan

Onze meest recente projecten

In afgelopen 35 jaar hebben kleine en grote ondernemers en particulieren mogen helpen met het (her)inrichten van hun bedrijfspanden en woningen. Bekijk hier onze recente projecten, maar neem ook een kijkje in ons totale werkoverzicht.
Interplafo BV is opgericht in 1986 en wij hebben ons gespecialiseerd in de afbouw en (her)inrichtingen van bedrijfspanden en woningen.

NEEM CONTACT OP

+31 (0)180 424114
Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht
Ma t/m Vr van 9.00 tot 18.00 uur alleen op afspraak.