Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht

Scheidingswanden laten plaatsen Amersfoort

Een metal Stud wand is een niet dragende scheidingswand wat toepasbaar is in bedrijfspanden en woningen. Een Metal Stud wand wordt opgebouwd van metalen profielen, daar worden gipsplaten of ander plaatmateriaal tegenaan geschroefd de ruimte daar tussen wordt opgevuld met isolatie materiaal.Scheidingswanden laten plaatsen Amersfoort.

Hierin kunnen leidingen verwerkt worden zoals elektriciteit of aan/afvoer. De afwerking van een Metal Stud wand kan op veel denkbare manieren gedaan worden denk aan, behang, vinyl, fotoprints, spuitwerk of heeft u liever een geverfde egale oppervlak de mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.
Scheidingswanden laten plaatsen Amersfoort

Voordelen Metal Stud wanden:

  • Afwerking geheel naar eigen keuze
  • Een hoge geluidsisolatie
  • Brandwerendheid tot wel 60 minuten
  • Flexibel toepasbaar in hoogte, lengte of vorm
  • Weg gewerkte leidingen
  • Een snelle montage
  • Een goedkope manier voor creëren ruimte
  • Toepasbaar in zowel droge en natte ruimtes

Interplafo is gespecialiseerd

U bent opzoek naar een bedrijf die uw Metal Stud wanden wilt laten plaatsen. Dan bent u bij Interplafo aan het goede adres. 

niet alleen leveren en monteren wij wanden tegen een goed concurrerende prijs. Wij nemen ook de gehele afwerking ervan voor onze rekening als u dat wenst zodat er niet nog eens een schilder of spuiter aan te pas moet komen of een timmerman die de plinten aanbreng om zomaar een voorbeeld te noemen. Alles onder één dak. Scheidingswanden laten plaatsen Amersfoort.

Mogelijkheden

Metal Stud wanden (MS wanden) ook wel gipswanden genoemd. Zijn vaste binnenwanden die naar wens kan worden afgewerkt, ook kan u er spannende accenten mee creëren door er een gebogen of ellipsvormige wand van te maken. Scheidingswanden laten plaatsen Amersfoort. 

Afhankelijk van de eisen die uw ruimte stelt is een MS wand uitermate geschikt voor geluidsisolatie of brandwerendheid dit kan makkelijk met een dubbele gipsplaat laag gecreëerd worden. Het plaatsen van raam en/of deurkozijnen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Snelle montage

Een MS wand staat bekend om zijn gemakkelijke, snelle montage. Met MS wanden maak je eenvoudig en op relatief goedkope manier elke ruimte naar uw wens. 

Of het nou een grote ruimte is wat in verschillende ruimtes verdeeld moet worden, een enkele scheidingswand of een verouderde buitenmuur die beter geïsoleerd moet worden door middel van een voorzetwand. Scheidingswanden laten plaatsen Amersfoort. 

Dit alles kan in een zeer korte termijn gerealiseerd worden.

Prijzen van een Metal Stud wand

Wij leveren Metal Stud wanden v.a. 22,95 euro per m2, de prijzen zijn echter sterk afhankelijk van uw wensen die zich vertaald in de afwerking, geluid of brandwerende eigenschappen van de MS wand. Interplafo biedt voor elke situatie en budget een passende oplossing, door de vele mogelijkheden geven wij u graag advies. Scheidingswanden laten plaatsen Amersfoort.
U kunt contact met ons opnemen door het formulier in te vullen of ons telefonisch te benaderen, wij helpen u dan graag verder met uw wensen en zullen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Peter Jorissen

Peter Jorissen
Adviseur
Contact -->

Vraag een offerte aan

Onze meest recente projecten

In afgelopen 35 jaar hebben kleine en grote ondernemers en particulieren mogen helpen met het (her)inrichten van hun bedrijfspanden en woningen. Bekijk hier onze recente projecten, maar neem ook een kijkje in ons totale werkoverzicht.
Interplafo BV is opgericht in 1986 en wij hebben ons gespecialiseerd in de afbouw en (her)inrichtingen van bedrijfspanden en woningen.

NEEM CONTACT OP

+31 (0)180 424114
Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht
Ma t/m Vr van 9.00 tot 18.00 uur alleen op afspraak.