Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht

Houten kozijnen laten maken en plaatsen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat houten kozijnen op maat produceert en plaatst? Bij Interplafo bent u aan het juiste adres. Door onze gedetailleerde manier van werken kunnen wij elk houten kozijn op maat maken voor u. Wij voorzien ieder type woning of bedrijfspand van een tijdloze houten afwerking met zeer hoge kwaliteit wat bestand is voor weerstanden van buitenaf. Doordat wij werken met FSC-goedgekeurd hardhout van Mahonie, Meranti of Merbau van uitzonderlijke hoge kwaliteit is de levensduur van een houten kozijn kan het wel tot 75 jaar mee gaan, bij een goed onderhoudt ervan. Ondanks de opkomst van kunststof kozijnen blijft hout nog altijd erg populair. Vooral door de natuurlijke uitstraling die een houten kozijn met zich mee brengt. Of het nu gaat om houten raamkozijnen, houten deur-kozijnen of houten ramen, Interplafo is gespecialiseerd in houtbewerking en kan het dus allemaal maken! Houten kozijnen laten maken en plaatsen.
Houten kozijnen laten maken en plaatsen

Heeft u een vraag

Interplafo staat klaar om uw vraag te beantwoorden

Peter Jorissen

Adviseur
+31 (0)180-424114
info@interplafo.nl
Contact -->

Interplafo is gespecialiseerd in:

  • Systeemwanden
  • Systeemplafonds
  • Ikea keukens plaatsen
  • Houten kozijnen
  • Schilderwerken
  • Meubels op maat
  • Receptie balies

Interplafo is gespecialiseerd

Bij Interplafo kunt u niet alleen terecht voor het maken en plaatsen van houten kozijnen. Ook kunt u uw kozijnen online bij ons bestellen die wij aanleveren in gewenste afmetingen.

Houten kozijnen op maat

Interplafo kan elk type kozijn perfect op maat maken voor u. Houten kozijnen zijn populair vanwege de robuustheid, goede isolatie en bescherming tegen inbraak, geluid en weersinvloeden. 

Wij maken uitsluitend gebruik van hardhout, dit type hout is zeer goed te bewerken voor optimale aansluitingen voor bijvoorbeeld op uw gevel. Hierdoor heeft u geen warmteverlies wat de stookkosten ten goede komt.

Wij produceren, monteren en lakken alle houten kozijnen in eigen beheer, waardoor we voor 100% garant staan voor onze producten.

Onderhoud

Bij houten kozijnen dient er wel onderhoud gepleegd te worden. U kunt het beste jaarlijks even om uw woning heen om de staat van de houten kozijnen te bekijken. Controleer op zwakke plekken, houtrot of beschadigingen. Als u dit in een vroeg stadium ontdekt dan blijven de kosten beperkt.

Mocht u houtrot ontdekken betekent dit niet dat het vervangen moet worden, het kan gemakkelijk gerepareerd worden met de daar door juiste materialen voor te gebruiken. Het is verstandig bij het zemen van de ramen ook de kozijnen tegelijk schoon te maken, dit bevorderd de levensduur.

Bij nieuw geplaatste houten kozijnen dient er wel dat het 1x in de 5 tot 7 jaar geverfd te worden. Bij al wat oudere kozijnen is het verstandig om dit om de 2 jaar te laten inspecteren voor dat u voor hoge kosten komt te staan .

Levertijd

Als u akkoord geeft op onze vrijblijvende offerte wilt u uiteraard weten hoe lang het duurt voordat u de kozijnen ontvangt of totdat de kozijnen geplaatst worden. 

Na goedkeuring gaan wij direct aan de slag. De levertijden gaan altijd in overleg met u en is ook afhankelijk van de gewenste werkzaamheden hoe wij die gaan uitvoeren. 

Wilt u het voor gegrond aangeleverd hebben of juist afgelakt hebben? Dit bepaald uiteraard de levertijd. Wij produceren de houten deurkozijnen binnen enkele dagen na bestelling.

Houten kozijnen bestellen

Wilt u graag houten kozijnen laten maken en plaatsen op maat in uw woning of bedrijfspand? Wij van Interplafo staan voor u klaar. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. U kunt via ons contactformulier een vrijblijvende offerte aanvragen, ook kan u er voor kiezen voor een advies op maat. Interplafo komt graag bij u langs. Houten kozijnen laten maken en plaatsen.
Wij garanderen dat wij u een goede prijs kunnen aanbieden met de beste service en garantie op de montage. Vergelijk onze aanbieding met de montageservice van Ikea die een handige montagecalculator hebben.

Peter Jorissen

Peter Jorissen
Adviseur
0180 42 4114
info@interplafo.nl
Contact -->

Vraag een offerte aan

Onze meest recente projecten

In afgelopen 35 jaar hebben kleine en grote ondernemers en particulieren mogen helpen met het (her)inrichten van hun bedrijfspanden en woningen. Bekijk hier onze recente projecten, maar neem ook een kijkje in ons totale werkoverzicht.
Interplafo BV is opgericht in 1986 en wij hebben ons gespecialiseerd in de afbouw en (her)inrichtingen van bedrijfspanden en woningen.

NEEM CONTACT OP

+31 (0)180 424114
Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht
Ma t/m Vr van 9.00 tot 18.00 uur alleen op afspraak.