Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht

Glazen wanden laten plaatsen Middelburg

Interplafo biedt luxe glaswanden met een stijlvolle oplossing voor uw bedrijfsruimte of kantoor aan. Hier kunt u individuele ruimtes mee creëren zonder verlies van de open en vrije uitstraling. Glazen wanden laten plaatsen Middelburg.

Interplafo B.V. levert verschillende soorten glaswanden aan voor zowel enkel als dubbelglas. Deze glazen systeemwanden onderscheiden zich onder meer in kwaliteit en functionaliteit voor uw bedrijf.
Glazen wanden laten plaatsen Middelburg

Voordelen  Glaswanden:

  • Een open en ruimtelijk gevoel
  • Representatief uiterlijk
  • Vrijwel onbeperkte ontwerp mogelijkheden
  • Een luxueuze en moderne uitstraling
  • Een geïsoleerde ruimte creëren

Glaswanden in diverse uitvoeringen

De IP25 vol glaswand

De IP25 vol glaswanden bestaat vrijwel geheel uit een glazenoppervlak. Glaswanden onderscheiden zich door middel van beperkt profielgebruik. Glazen wanden laten plaatsen Middelburg.
 
De glaspanelen zijn direct tegen elkaar verbonden zonder profielen doordat de glaspanelen zowel als hol en bol worden geslepen. De panelen worden boven en onder in de aluminium profielen afgeklemd met rubbers die verdekt zijn gemonteerd, wat zorgt voor slechts minimale glasnaden en vrijwel een volledige glazen oppervlak

De IP100 glaswanden

Een IP100 glaswand biedt de perfecte combinatie van openheid in privacy voor uw bedrijfspand of kantoor doordat deze wand wordt opgebouwd uit dubbelglas wat uitermate geschikt is voor een goed geïsoleerde ruimte waar prettig gewerkt kan worden met beperkte geluidsoverlast te hebben. 

Deze glaswand bestaat volledig uit modulaire glaselementen waarin veel keuze mogelijkheden zijn bij het samenstellen ervan. Er kan gekozen worden voor horizontaal gestapelde elementen of heeft u liever elementen van vloer tot aan het plafond. Glazen wanden laten plaatsen Middelburg.

Verdere mogelijkheden

Glaswanden voor kantoor/afdeling geven een ruimtelijk gevoel en representatieve uitstraling voor personeel en misschien nog wel het belangrijkste voor uw klanten. 

Zoals u  heeft kunnen lezen zijn de mogelijkheden erg divers in het ontwerpen van een glaswand. Om bijvoorbeeld de glaswanden perfect te laten aansluiten binnen de sfeer en huisstijl van uw bedrijf kan de glaswand worden voorzien van allerlei soorten folie; matteerfolie, blinderfolie, fotoprints, spiegelfolie. Glazen wanden laten plaatsen Middelburg. Tevens van namen en logo’s of heeft u het liever gezandstraald de keus laten we geheel aan u over.

Prijzen van Glaswanden

De prijzen van onze glaswanden zijn echter sterk afhankelijk van uw wensen. Interplafo biedt voor elke situatie en budget een passende oplossing, door de vele mogelijkheden geven wij u graag advies. Glazen wanden laten plaatsen Middelburg.

Peter Jorissen

Peter Jorissen
Adviseur
Contact -->

Vraag een offerte aan

Onze meest recente projecten

In afgelopen 35 jaar hebben kleine en grote ondernemers en particulieren mogen helpen met het (her)inrichten van hun bedrijfspanden en woningen. Bekijk hier onze recente projecten, maar neem ook een kijkje in ons totale werkoverzicht.
Interplafo BV is opgericht in 1986 en wij hebben ons gespecialiseerd in de afbouw en (her)inrichtingen van bedrijfspanden en woningen.

NEEM CONTACT OP

+31 (0)180 424114
Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht
Ma t/m Vr van 9.00 tot 18.00 uur alleen op afspraak.