Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht

Faaywanden

Faay wanden bestaan uit panelen die gemaakt zijn van geperst hout met aan weerszijde gipskarton platen. De paneeldikte van 70 mm hebben een hoge stijfheid en zijn daardoor goed te gebruiken voor een hogere wand; de maximaal 3600 mm hoge panelen zijn te stapelen tot een hoogte van 4500 mm. De panelen zijn standaard 40 cm en 60 cm breed. Dit handzame element is spijker- en schroef vast, wat vele mogelijkheden biedt in renovatie en nieuwbouw van woningen en/of bedrijfspanden.
Faaywanden

Heeft u een vraag

Interplafo staat klaar om uw vraag te beantwoorden

Voordelen  Faay wanden:

  • Hoge spijker- en schroefvastheid
  • Het montage gemak
  • Brandwerendheid
  • Goede geluidisolatie mogelijkheden
  • Diversiteit in afwerkingen
  • Ideaal voor hoge ruimtes

Interplafo is gespecialiseerd

Toepassingen van een Faay wand

De massieve wandsysteem van Faay kan worden toegepast in woningen en bedrijfspanden die kan dienen als zijnde scheidingswand. Het is een scheidingswand met uitstekende geluidsisolatie en brandwerendheid. Door de gemakkelijke montage en diversiteit in afwerkingen is de wandsysteem van Faay een ideale oplossing voor een vast massieve binnenwand.

De mogelijkheden van een Faay wand

Dankzij het gladde, effen wandoppervlak zijn mogelijkheden onbeperkt in de afwerking ervan. De standaard panelen worden geleverd met een V-groef welke opgevuld kan worden met een voegenvuller waarna het direct klaar voor gebruik is. Denk aan tegelen, sausen, stucwerk, sierplijster er kan zelfs ook gekozen worden voor een behang of vinyl.

Prijzen van Faaywanden

De prijzen van Faay wanden zijn echter sterk afhankelijk van uw wensen. Interplafo biedt voor elke situatie en budget een passende oplossing, door de vele mogelijkheden geven wij u graag advies.
U kunt contact met ons opnemen door het formulier in te vullen of ons telefonisch te benaderen, wij helpen u dan graag verder met uw wensen en zullen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Peter Jorissen

Peter Jorissen
Adviseur
Contact    ----

Vraag een offerte aan

Onze meest recente projecten

In afgelopen 35 jaar hebben kleine en grote ondernemers en particulieren mogen helpen met het (her)inrichten van hun bedrijfspanden en woningen. Bekijk hier onze recente projecten, maar neem ook een kijkje in ons totale werkoverzicht.
Interplafo BV is opgericht in 1986 en wij hebben ons gespecialiseerd in de afbouw en (her)inrichtingen van bedrijfspanden en woningen.

NEEM CONTACT OP

+31 (0)180 424114
Ebweg 48, 2991 LT Barendrecht
Ma t/m Vr van 9.00 tot 18.00 uur alleen op afspraak.